Elbilsladdare

Effektiv hemmaladdning av din elbil med en elbilsladdare. Minska slitage, spara pengar.

laddbox

Effektiv elbilsladdning

En egen elbilsladdare är en bra investering för ägare av elbilar. Det gör det enklare och snabbare att ladda bilen hemma, samtidigt som det kan hjälpa till att minska slitage och förlänga livslängden på bilen genom att du slipper använda offentliga laddstolpar med ojämn ström. Dessutom kan det minska dina kostnader på lång sikt.

Bidrag för elbilsladdare?

Behöver du hjälp?

Vår expertis inom området gör att vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att välja den bästa lösningen för just dina behov.

grön teknik

Bidrag för laddbox

Med det nya Gröna ROT-avdraget kan du få stöd för att ställa om till hållbar energi. Avdraget ger dig 20% rabatt på material och arbete vid installation av solceller, samt 50% rabatt på batteri och laddbox för elbilar. Detta innebär att du kan bygga ut din anläggning stegvis, till exempel med solceller först och batteri därefter. Avdraget är möjligt att söka varje år och får totalt uppgå till högst 100 000 kr per år.

FAQ

Vanliga frågor vi får
om elbilsladdare

Hur snabbt en elbilsladdare laddar beror på vilken typ av laddare du har och hur många kilowatt den levererar. En vanlig hemmaladdare levererar ofta mellan 3-22 kW. En vanlig elbil laddas ungefär fullt på 0-100% på 5-6 timmar.

Laddarna kan monteras på fundament, stativ eller vägg. Kontakta oss för hjälp med tekniska frågor.

Ja, det går att ladda sin elbil på andra ställen än hemma med en elbilsladdare, men det kan variera beroende på typ av laddare och vilka anslutningar den har. Vissa laddare kan endast användas hemma medan andra kan användas på flera olika laddstolpar. Det är en god idé att kontrollera med tillverkaren eller en elinstallatör innan du köper en laddare för att försäkra dig om att den passar dina behov.