Solceller

Installera solceller med vår expertis och gör både klimatet och plånboken en tjänst.

LEVERANTÖR AV SOLCELLER

Solcellsinstallationer

Som en av de ledande aktörerna inom solenergiinstallationer, så kan vi garantera högsta kvalitet på alla våra solceller. Våra Tier 1 Premiumleverantörer – Trina Solar, JA Solar, Huawei, Afore, Growatt, Sungrow och Ferroamp — är världsledande tillverkare som står för pålitlighet och prestanda. Du kan vara säker på att du får den bästa möjliga installationen med våra solceller, så kontakta oss för att ta reda på mer.

Bidrag för solceller?

Behöver du hjälp?

Vår expertis inom området gör att vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att välja den bästa lösningen för just dina behov.

grön teknik

Bidrag för solceller

Om du har drömt om att införskaffa solceller men har varit osäker på om det är rätt beslut, så är det dags att ta steget nu. Med 20% i grönteknik för solceller och ytterligare 50% för laddboxar och lagring av egenproducerad elenergi, har det aldrig varit mer ekonomiskt.

Solceller är en lönsam investering som ger vinst på lång sikt, så kontakta oss för att ta reda på hur du kan göra en skillnad för miljön & plånboken redan idag!

FAQ

Vanliga frågor vi får
om solceller

Hur mycket man kan spara på sin elräkning med solceller beror på en rad olika faktorer, inklusive storleken på solcellsanläggningen, hur mycket el man använder och priset på el i ditt område. Generellt sett kan solceller bidra till att minska din elräkning, men det är bäst att rådfråga en professionell för en mer exakt beräkning.

Livslängden på solceller varierar men de flesta har en livslängd på 20-25 år. Detta är bara en ungefärlig siffra eftersom solceller kan fortsätta att producera el under en längre period än så, men deras effektivitet kan sjunka med tiden.

Nej, det behövs vanligtvis inte att byta ut befintliga elkablar och säkringar för att installera solceller. Men det kan vara en bra idé att rådfråga en professionell för att få en mer exakt bedömning av ditt specifika fall.